Kiakadtak a német vasútra a Müncheni Filharmonikusok

2023. szeptember 15. 19:53

„Hátba szúrtatok és cserben hagytatok minket. Nem bízunk többé bennetek” – üzenték a közlekedéssel foglalkozó politikusoknak..

2023. szeptember 15. 19:53

A német zenekar Facebook-oldalán osztotta meg felháborodását a német vasút működésével kapcsolatban.

„Három nap után sem találjuk a szavakat: Mi van veled német vasút?” – kezdik a bejegyzést, amelyből kiderül, hogy egy három napos turnén akartak vonattal utazni egy 200 fős zenekarral. A körút során Luzernbe, Kölnbe és Berlinbe akartak eljutni, de mindhárom alkalommal valami probléma akadt a vonatokkal. Hozzátették, az első két eset még megbocsátható lett volna, de utolsó útjuk Kölnből Berlinbe elfogadhatatlanul alakult. Miután három órás késéssel indultak, tíz órát utaztak a két város között, és 4, 5 óra késéssel érkeztek meg a fővárosba, ami miatt később kezdődött a koncert, a rádióközvetítés pedig elmaradt.

Bejegyzésük végén a közlekedési munkatársakhoz és politikusokhoz fordultak, akik szerintük hátba szúrták őket azok után, hogy olyan sokszor kiálltak mellettük és a klímavédelem mellett.

Nyitókép: Facebook/Münchner Philharmoniker

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko-jobbos
2023. szeptember 16. 18:05
Hülyeség ez a cikk. Minden normális liberális tudja, hogy csak Magyarországon vannak ilyenek, hisz itt a vasút és minden is SZAR.
nyúlgerinc
2023. szeptember 16. 18:04
Ajánlom ezt a cikket és a zenekar F@szbuk bejegyzésének olvasását a MÁV kritikus kommunistáknak
Autofocus
2023. szeptember 16. 15:42
Zöldeket elzavarni a gecibe, AFD-t a kormányra, mielőtt jön valaki aki tényleg rendet tesz abban a kuplerájban.
masikhozzaszolo
2023. szeptember 16. 10:09
Az ablak tiszta volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!