Meglepő javaslattal hozakodott elő a csecsen hadúr

2023. október 08. 18:58

Ramzan Kadirov elhalasztaná az orosz elnökválasztást.

2023. október 08. 18:58

Az Ukrainska Pravda arról számolt be, hogy Ramzan Kadirov csecsen vezető Groznijban, a Putyin születésnapja alkalmából tartott nagygyűlésen – melyen egyes feltételezések szerint 25 ezren vettek részt – egy érdekes javaslatot vetett fel.

A csecsen hadúr azt javasolta, hogy a közelgő márciusi orosz elnökválasztást halasszák el az Ukrajnában zajló háború miatt, vagy korlátozzák egyetlen jelöltre – Putyinra.

Putyin több mint húsz éve áll az orosz politika élén. Tekintettel arra, hogy sikeresen elnyomott minden jelentős politikai ellenzéket, szinte garantált, hogy újabb mandátumot szerez, ha úgy dönt, hogy indul – írta korábban a Reuters.

Nincs más ember, aki ma meg tudná védeni Oroszországot” 

– szögezte le a gyűlésen Kadirov.

Mint ismert, Kadirov szeptember végén Moszkvába látogatott, ahol személyes megbeszélést folytatott az orosz államfővel.

A találkozóra azután került sor, hogy a nemzetközi médiában felröppentek olyan hírek, miszerint Ramzan Kadirov állapota súlyos.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ALEXEI NIKOLSKY / RIA NOVOSTI / AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. október 09. 12:46
Az állapota tényleg súlyos. A fejében.
hatvanas
2023. október 09. 08:42
A német libcsi-ződ-woke és buzeráns banda, tekintettel arra, hogy sikeresen elnyomott minden jelentős politikai ellenzéket, szinte garantált, hogy újabb mandátumot szerez, ha úgy dönt, hogy indul. Ez megy 20 éve a germánoknál - írhatná s Reuters.
B_kanya
2023. október 08. 20:27
"Átoperált Kiscsoportos 2023. október 08. 19:45 "Nincs más ember, aki ma meg tudná védeni Oroszországot” Ki akarja megtámadni? :))))))))))))))" Kit fizet meg ezért murica? Tudod, akik vergődnek milyen jó befektetés döglött hoholokra költeni...
tlala99
2023. október 08. 20:15
Igazi szép kommunista ötlet: legyen egyetlen jelölt, mint a Kádár rendszerben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!