Putyin meghívta Bident teázni (videó)

2023. október 18. 19:58

A brit lap szerint az amerikai elnöknek nem biztos, hogy meg kéne innia azt a teát.

2023. október 18. 19:58

Vlagyimir Putyin orosz elnök meghívta egy teára Joe Bident, és felvetette hogy vegyék vissza Ukrajnától a nagy hatótávolságú katonai taktikai rakétarendszert (Atacms). Úgy véli, ha Amerika szerint az oroszok úgyis elveszítették a háborút, nincs szükség Ukrajna további támogatására.

Videónyilatkozatában Putyin arról beszélt, Biden mihamarabb beugorhatna hozzá Moszkvába egy teára, hogy megbeszéljék a részleteket.

A Telegraph szerint a meghívást egyfajta fenyegetésnek is lehet venni, mivel a Kreml állítólag korábban több alkalommal is megmérgezte ellenségei teáját.

Nyitókép: AFP/Sergei GUNEYEV

 

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
riccky
2023. október 19. 12:58
Nem tudja valaki milyenre? Earl Grey vagy Ceylon?
Aerion
2023. október 19. 09:57
M'ér? M'ér ne kéne meginnia? Nyó'cvanfaszomtudja hány éves. Leépült debill a gatyájába csinál. Az ámérikajai egyesű't államok ELNÖKE. Még ha csalással is. Én semmiféle problémát nem látok ebben a teázásban, inkább abban, hogy az valóban CSAK teázás lenne. Rohadékok.
need-info
2023. október 19. 09:12
Hogyan? Hiszen még egy kanalat sem tud úgy megfogni, hogy ne remegjen a keze a vén trógernek.
lendvaiildiko
2023. október 19. 07:25
Hát még él, Vlagyimir Vlagyimirovics? Úgy írták múltkor, nagy beteg. Istennek hála, jó erõben van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!