Sokkoló pillanat – élő adásban csapódott be egy izraeli rakéta Gázában

2023. október 08. 19:24

A riporter sikítva menekült ki a képből.

2023. október 08. 19:24

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Hamász szombati támadását követően Izrael megkezdte a gázai határ menti faluk megtisztítását a terroristáktól. A katonák tömeges behívása is megkezdődött, akárcsak az Izraeli Védelmi Erők válaszcsapásai.

Ezek egyikét még az egyik palesztin csatorna is élőben közvetítette. A Daily Mail által megosztott felvételen az látható, ahogy egy riporternő épp Gázából jelentkezik be. Pár másodperccel azután pedig, hogy szót kap a stúdiótól, a háttérben látható egyik tornyot eltalálja egy izraeli rakéta.

A riporter ekkor sikítva rohan ki a képből, majd már-már sokkos állapotban tudatja munkatársával, hogy biztonságban van.

A sokkoló bejelentkezést alább tekinthetik meg:

@dailymail Shocking moment missile strike on Palestinian tower is captured on live TV broadcast of conflict with Israel - leaving distressed reporter screaming. #fyp #israel #hamas #palestine #military #jerusalem #missile ♬ original sound - Daily Mail

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2023. október 09. 12:02
Mellékelek linket, ahol elérhető a felvétel: https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-3032995/Video-Terrifying-missile-strike-Palestinian-tower-captured-live-TV.html Ez a palesztin torony Gázában, amit később további találatok értek, és összeomlott.
Welszibard
2023. október 09. 00:11
"Ez a videó nem elérhető az országodban vagy régiódban"
Thészeusz
2023. október 08. 20:34
Tegnapi már. És, ááh, ugyan, cseppet sem megrendezett..... (van egy vágás és 2023 azt vetítenek a "bátor" és gyönyörű riporternő mögé, amit akarnak)
connorj
2023. október 08. 20:00
https://szentkoronaradio.com/blog/2023/10/08/kina-onallo-palesztinara-van-szukseg/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!