A Hamász mészárlásról vetítettek dokumentumfilmet, verekedni kezdtek a palesztin párti tüntetők (videó)

2023. november 09. 07:56

A dokumentumfilm az októberi, Izrael elleni támadást dolgozta fel.

2023. november 09. 07:56

Szerdán este a Los Angeles-i Museum of Tolerance épületében mutatták be az USA-ban Gal Gadot támogatásával vetített háromnegyed órás Bearing Witness című dokumentumfilmet, amely a Hamász Izrael elleni október 7-i támadását mutatja be. A film vetítése komoly konfliktust okozott a társadalom körében, és több Hamász-párti tüntető is megjelent a vetítés helyszínén – írja a Los Angeles Times.

Az épület előtt a Hamász-párti és izraeli szimpatizáns tüntetők egymásnak estek, a rendőrségnek kellett közbeavatkoznia.

A vetítésen nagyjából 200 ember vett részt, szigorú biztonsági felügyelet mellett. Az előadások helyszínét és időpontját egyébként szándékosan nem hozták nyilvánosságra, hogy elkerüljék az ilyen jellegű összetűzéseket.

Ahogy már korábban megírtuk, a dokumentumfilmet az IDF készítette, és hollywoodi hírességek, többek között a Csodanőt megformáló Gal Gadot támogatásával került bemutatásra Amerikában.

A helyszínen készült videófelvétel itt tekinthető meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: X/Képernyőkép

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. november 09. 16:02
Felteszem kivonult a kaliforniai egyetemista csőcseléke, eddig a fehéreket gyűlölték, mostmár a zsidókat fogják. Miközben egy részük fehér, egy részük meg zsidó.
survivor
2023. november 09. 12:48
Kevlar cucc, acélpajzs. Olyan kommandós féle... És egy 50-es BMG se árt, ha van...
survivor
2023. november 09. 12:46
Burg_kastL71-C Ódivatú szóval ezt "polgárháború"-nak hívják. L. még 1789.
survivor
2023. november 09. 12:44
kik éljenzik ORBÁN VEZÉRÜKET, aki a Türk tanácsban Izraelt birálta és a HAMASZ-t éltette. Hazudós kis féreg vagy, Tomicica...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!