Elon Musk: Soros gyűlöli az emberiséget

2023. november 02. 22:41

Ugyanakkor okos embernek tartja a milliárdost, aki rájött, hová kell befektetni a pénzt, hogy uralhassa a politikát.

2023. november 02. 22:41

Ahogy korábban a Mandiner is megírta, Elon Musk kíméletlenül elmondta a véleményét Soros Györgyről.

Ezt is ajánljuk a témában

A Mindsetofthetruth Instagram-oldalán megosztott videóban arról beszélt, hogy úgy látja, Soros György alapvetően gyűlöli az emberiséget. Szerinte olyan dolgokat tesz, amik ellene mennek a civilizációnak. Például, elérte, hogy olyan kerületi ügyészeket válasszanak meg, akik nem foglalkoznak valójában a bűnüldözéssel.

Hozzáteszi, okos embernek tartja Soros Györgyöt, akinek az egyik első nagy húzása az volt, hogy meggyengítette a brit fontot. Egy másik nagy erősségének tartja, hogy olyan helyeken veszi észre a pénz értékét, ahol más nem.

„Rájött, hogy helyi szinten sokkal értékesebb a pénz, mint nemzeti szinten. A pénz értéke egy elnökválasztás esetén a legalacsonyabb. A következő szint a szenátorok megválasztása, majd a kongresszusi képviselőké. A legmagasabb szinten pedig a helyi ügyészek vannak, ahol ugyanaz a pénz nagyon sokat ér” – magyarázta Musk Soros stratégiáját, aki rájött, nem a törvényeket kell megváltoztani, csak azt, hogy hogyan tartatják be azokat.

Nyitókép: Alain JOCARD / AFP

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2023. november 03. 08:13
A boldogtalan emberek irigylik a boldogabbakat és azon törik a fejüket, hogyan tehetnék őket is boldogtalanná, gyerekeiket terméktelenné, békés életüket veszélyessé.
Nemkellnév
2023. november 03. 07:41
A SOros-féle világrend van kialakulóban: demokrácia helyett jogállam, ami annyit jelent, hogy minden hatalom a jogászoké, akiket most éppen Soros akar uralni.
pipa89
2023. november 03. 07:19
Sorost és az NGO-hadsereget s.o.s törvényen kívül kell helyezni. Sztem semmi másra nincs szükség, mint egy precedens értékű perre, amiben bizonyítható, hogy kormánybuktatáson és politikai beavatkozáson dolgoz(t/n) ak. Kutyaharapást szőrivel!!!!!
Chekke-Faint
2023. november 03. 06:45
Soros mindent gyűlöl ami nem az övé, és nem úgy csinálják ahogy ő akarja. Egy beteg pszichopata.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!