Nem tetszett a New Yorkban élő palesztinoknak a karácsonyfa, akcióba léptek (VIDEÓ)

2023. november 30. 21:12

A tüntetők mindenáron meg akarták zavarni a karácsonyfa kivilágítását.

2023. november 30. 21:12
Pro-Palestinians protest Rockefeller Center Christmas tree lighting in NYC

Minden évben nagy látványosságnak számít New Yorkban a város karácsonyfáinak kivilágítása, a minap ezt próbálták palesztinpárti tüntetők megzavarni. Ezt a demonstrálók azzal indokolták a Neokohn tudósítása szerint, hogy a világhírű fakivilágítás az ENSZ által elismert, a palesztin néppel való szolidaritás nemzetközi napjára esik.

Az egyik tüntető horogkeresztes táblát vitt magával, az izraeli védelmi erőket pedig a nácikhoz hasonlította, miközben a tömeg a szabad Palesztináért buzdító szlogeneket skandált. Az eseményen több embert is őrizetbe vett a rendőrség, miután a palesztin-szimpatizánsok megtámadták őket. 

Az egyik helyszínre látogató turista azt üzente a tüntetőknek, hogy a karácsonyfa a béke üzenetét hordozza, nem a konfliktusét. 

Nyitókép: Selcuk Acar / ANADOLU / Anadolu via AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. december 11. 09:23
Al-Fatiha "as-sirat al mustaqim" A Szirat-hídról, ami az iszlám eszkhatológiai tanokban az igazak útjaként van lefordítva, maga Hamvas Béla is írt, mint Csinvat-hídról, ez híd az aranykorban eredetileg 9 helyen kötötte össze az égi világot a földi világgal, a jelenlegi legsötétebb korszakban ahol Magyarországon is a magát kereszténynek hazudó de valójában beteges kispolgári orkok álló békemenet és ember alatti szörnyetegeke tömörító fospártszövetség uralja, ebből a híd ból egy maradt. Amikor Iszá azaz Jézus Krisztus aki az edomita-nabateus Nagy Heródes és II. Hürkanosz hasmóneus zsidó főpap unokájának Márianak a fia visszatér, ezt nevezik parúziának, a keskeny ösvény amiről a mohamedánok szerint a Szent és Kegyes Koránban Isza tehát Jézus valójában a Csinvat-hídről beszélt, az igazak egyetlen útjáról, Palesztin testvérein Thürmer Gyula szerint is csak megvédik a karácsony szentségét.
Mandiner444hu
2023. december 01. 14:19
Sátánista muzulmánok
Majdmegmondom
2023. december 01. 06:37
Ezt biztosan a mi ellenzékünktől tanulták, ha emlékszünk még rájuk, hogy mit csináltak és mit akartak csinálni a karácsonyfával...
Lisa
2023. december 01. 06:26
Őszintén! Volt olyan is, amikor a zsidók háborogtak a karácsonyfa és a kereszt miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!