Svájci lap: rocksztárként fogadták Orbán Viktort

2023. november 23. 08:52

Rocksztároknak járó fogadtatásban részesítették Orbán Viktort Zürichben, a svájci lap beszámolója szerint mindenki állva tapsolt a zsúfolásig megtelt rendezvényteremben, amikor a magyar miniszterelnök megérkezett.

2023. november 23. 08:52
null

Rocksztárként jelentették be, és a rocksztároknak járó fogadtatást kapta Orbán Viktor Svájcban, a Weltwoche konzervatív lap kilencvenéves ünnepségén – írja a Tagesanzeiger. A beszámoló szerint a közönségből mindenki felállt és tapsolt, amikor a magyar miniszterelnök megérkezett a rendezvényterembe, a legtöbben elővették mobiltelefonjukat, néhányan magyar zászlót lengettek.

Az eseményről készült képeket és videókat itt és itt nézhetik meg.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: Európa elvesztette az önrendelkezési képességét

A Weltwoche konzervatív lap kilencvenéves ünnepségének egyik kiemelt vendége Magyarország miniszterelnöke volt. A kormányfő beszéde után egy kerekasztalbeszélgetésen is részt vett, ahol Európáról, háborúról, migrációról és az Egyesült Államokról is beszélt. Összefoglalónk!

A tudósítás megállapítja azt is, hogy a terem zsúfolásig megtelt, sokaknak állniuk kellett. A Nobel-díjas Krausz Ferenc az első sorból hallgatta Orbán Viktor zürichi beszédét.

Lelkesítette a hallgatóságát, anélkül, hogy különösebben provokálta volna

– foglalta össze Simon Widmer a beszédet. Azt viszont hiányolta, hogy a műsorvezetőtől nem kapott kényes kérdéseket a magyar kormányfő.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: Olvasói fotó

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. november 23. 14:27
Alacsonyan szállnak a bukott libbcsikommcsik! Még néhány csapás, aztán alábuknak!
Volo
2023. november 23. 13:34
Mert nincsenek kényes kérdések, csak a libsiknek! Azért nem beszélnek ők az emberekkel, csak kinyilatkoztatnak!
Robert-N
2023. november 23. 11:47
files32 2023. november 23. 11:44 Most kémkedte ki a gecigány, hogy jövőre hogyan előzzük a Helvéteket. ------ Csak nem? Elzavart a kukádtól a kisebbség? Te szegény.😁😁😁😁
Robert-N
2023. november 23. 11:45
Hú de keserű ez pirula moslékok. 😁😁😁😁😁 Fogzománc maradt még!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!