Teltház fogadta Orbán Viktort Zürichben (FOTÓK)

2023. november 22. 11:54

A Weltwoche konzervatív lap kilencvenéves ünnepségén szólalt fel a magyar kormányfő.

2023. november 22. 11:54
null

Orbán Viktor beszédet tartott a Weltwoche svájci konzervatív lap jubileumi eseményén. A magyar miniszterelnököt teltház fogadta Zürichben, amelyről az alábbi fotók is tanúskodnak:

 

 

 
 
Az eseményen Krausz Ferenc Nobel-díjas magyar kutató és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is jelen volt.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: Európa elvesztette az önrendelkezési képességét

A Weltwoche konzervatív lap kilencvenéves ünnepségének egyik kiemelt vendége Magyarország miniszterelnöke volt. A kormányfő beszéde után egy kerekasztalbeszélgetésen is részt vett, ahol Európáról, háborúról, migrációról és az Egyesült Államokról is beszélt. Összefoglalónk!

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakOlvas
2023. november 22. 21:22
Nagy szerencse ez, hogy a semmivel alá nem támasztott, de világosan érzelemvezérelt hozzászólásod megjelenik, mert ez a Te véleményed. Mindenki más eldöntheti, hogy tetszik-vagy-sem. Nos, valóban, ez nem demokrácia.
Tommaso
2023. november 22. 21:05
Orbán a demokratikus világban valóban egyre jobban elszigetelődik. Európa majd minden államában ( kb ÖTVEN ORSZÁGBAN) Orbán megitélése NEGATIV. Ezen az, hogy egy unikumra, egy XXI. századi diktátorra Svájcban néhány ember kiváncsi, nincs ellentétben az emlitett TÉNY-nyel , nem cáfolja azt. Az EU-ban számos alkalommal 80%-os arányban szavaztak Orbán ellen, a vétó intézményének megszüntetése is csak miatta került napirendre, A NATO és az EU főbb grémiumai Orbanisztán részvétele nélkül tárgyalnak. Néhány, sikeresen agymosott rezsimrajongó ugyan megpróbált "ellen-érvelni" CÁFOLNI, de sajnos, egyetlen ÉRV, egyetlen TÉNY sem jutott az eszükbe. Csak kocsmai mocskolódások, mert otthonról ezt hozták magukkal.
CsakOlvas
2023. november 22. 20:04
https://www.youtube.com/watch?v=3iHc4QwSkXA
Tommaso
2023. november 22. 19:59
ORBÁN megvezetett vak hiveinek halvány lila fogalma sincs arról. mi az a pártállam, mi a PÁRTÁLLAMI DIKTATÚRA 2.0. Pedig a teljhatalmú egyeduralkodó Orbány által (félre)vezetett ország mutatja, produkálja ennek a jogtipró szisztémának az összes jellemzőjét. Hatalomkoncentráció vs önkormányzatiság leépitése, fékek és ellensúlyok megszüntetése, a polgári szabadságjogok erős korlátozása, a négy hatalmi ág nem-szétválasztása, az Alkotmánybiróság és a Parmlament jogkörének korlátozása, a népszavazások tiltása, a választójogi anomáliák, mert jelentős különbség van a kormánypárti , és a kormánykritikus választópolgárok jogai között, st., stb., stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!