„Túlmozgásos zenebohóc vagy háborús hős” – így lett elnök Zelenszkijből (VIDEÓ)

2023. november 29. 10:46

„Az amerikai demokraták szempontjából egyszerű a történet. Bidenéknek kell Ukrajna, ehhez találtak egy balekot” – fogalmazott Apáti Bence.

2023. november 29. 10:46

Volodimir Zelenszkij a világ egyik legismertebb és egyben legmegosztóbb politikusa – fogalmazott a Megafon megmondóembere. Egyesek háborús hősként ünneplik, míg mások túlmozgásos zenebohócnak, nagyhatalmi bábnak tartják. De mi is az igazság? Kicsoda valójában az ukrán elnök? Apáti Bence a legújabb videójában ezekre a kérdésekre keresi a választ.

A háború kérdése

Egy atomhatalmat viszonylag nehéz legyőzni. Ezt talán felesleges is magyaráznom”

– fogalmazott Apáti Bence. Az ukrán elnökkel kapcsolatban megállapította, hogy „Zelenszkij olyan tempóban tud ígérgetni, mint ahogy más a levegőt veszi”.

A jelenlegi háborús helyzetről is beszélt Apáti. „Most már hallani sem akar a tűzszünetről, meg a béketárgyalások megkezdéséről, sőt dührohamot kap, ha valaki említeni meri a két dolgot. Ma már csak egyetlen opció létezik számára, a győzelem.

A harc a végsőkig, ami ugye már csak hetek kérdése és bekövetkezik”

– fogalmazott.

Zelenszkij jelleméről és eredettörténetéről

„Valójában pocsék színész, egy közönséges ripacs, aki még bohócnak is alkalmatlan. És aki úgy lett a nemzetközi politika sztárja, hogy egész életében nem volt kettőnél több önálló gondolata” – mondta.

„Az amerikai demokraták szempontjából egyszerű a történet. Bidenéknek kell Ukrajna, ehhez találtak egy balekot, egy bármilyen szerepet eljátszó, magát az erősebbnek alárendelő színészt, akiről levették a tűsarkút és akinek megtiltották a fa***zongorázást.

Majd bekenték ukrán nemzeti színekkel, és megtették elnöknek”

– foglalta össze Zelenszkij eredettörténetét Apáti Bence.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ALLISON BAILEY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. november 30. 10:32
Zelensky fasiszta, ripacs, hazaáruló. Vele együtt bukik Boris Johnson, Stoltenberg, Biden Pelosi Blinken Nuland Soros,Ursula Metsola Borell Rutte Verhofstadt Wéber Timmermans Scholcz. Egy év múlva legkésőbb, megtudjuk ezt.
FeketeFehér
2023. november 29. 18:19
Apáti külpolitikai kérdésekben egy segghülye rúdtáncos. Ennyi. :)))))
google-2
2023. november 29. 17:46
Zelenszkajanak van egy zenebohóca, akitől nem mellesleg a pénzt kapja - más az életét adjs a zongoristáért. Megéri?
lendvaiildiko
2023. november 29. 17:01
Érdemes lenne a magyar Mandiner magyar nyelvű újságíróinak a magyar nyelv átírási szabályait követni. Amennyiben az ukrán szövegben Д, д áll, azt mindenképpen D, d betű. azaz nem kell átírni. Viszont, ha a Д, д-t є, і, ю, я és ь betű követi, az átírás Gy, illetve gy. Érdekes, ez Putyin nevénél nem gond, Zelenszkijnél majd az angolszász átírás a követendő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!