A moziban jobban ment: ahogy félrelépett, rögtön rajtakapták James Bondot

2023. december 28. 17:52

Az ír színész tiltott helyen mászkált a Yellowstone Nemzeti Parkban.

2023. december 28. 17:52

Eljárást indítottak a korábban a legendás James Bondot is megformáló Pierce Brosnan ellen, miután rajtakapták, hogy letért a kijelölt útvonalról a gejzírjeiről és termálvizes tavairól híres Yellowstone Nemzeti Parkban – írta a People magazin.

Az amerikai Wisconsin államban forgató színész meglátogatta a természet nyújtotta csodákat, de a túra közben megsértette a termálterületekre vonatkozó látogatási szabályokat.

A Yellowstone Nemzeti Parkban rendkívül komolyan veszik ezeket a regulákat, mert életveszélyes sérüléseket szerezhetnek, akik letérnek a kijelölt turistaútvonalakról.

Pierce Brosnannak január 23-án kell majd megjelennie a wyomingi szövetségi bíróság előtt.

Fotó: Angela Weiss/AFP

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mátyás01
2023. december 29. 08:14
Azért az valahol szomorú, hogy egy országban, ahol milliószámra engedik be az illegális migránsokat, folyamatosan háborúban állnak valakivel, a nagyvárosok tele drogosokkal, hajléktalanokkal, rendszeresek a politika és a média által támogatott zavargások, ott egy kirándulót beidéznek a bíróságra, mert letért a kijelölt turistaútvonalról, semmilyen kárt nem okozott a természetben, maximum magára jelentett veszélyt. Ez valami vicc lehet csak.
Kybon
2023. december 29. 03:15
Ugyanmár! Amerika a bedőlés határán, és pár rendőr meg valami sz@r bíróság szórakozik a nagy semmin. Idióták!
survivor
2023. december 28. 21:46
P.k. Szentigaz. 90 E komment után is emlexem a RÉGIRE...
survivor
2023. december 28. 21:45
Sárgakő veszélyes.. Félrelépni eselyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!