Bepöccent Verhofstadt, irományban ment neki Von der Leyen Bizottságának

2023. december 16. 13:28

Jön 10,2 milliárd euró Brüsszelből – nem jöhet, hanem jön. Verhofstadtnak ez annyira nem tetszik, hogy még le is írta. Orbán Viktor kérhet egy kávét.

2023. december 16. 13:28

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: „Megvonom a bizalmam Von der Leyentől” dühöngöngött közösségi oldalán Guy Verhofstadt miután kiderült, hazánk megkapja a nekünk járó uniós pénzeket. „Botrányos döntés!” – fakadt ki említett bejegyzésében. Erről itt írtunk korábban.

Ezt is ajánljuk a témában

Komolyan bepöccent Von der Leyenre a liberális politikus

Szombaton azonban kiderült: a belga liberális politikus komolyan bepöccenhetett, mert X-oldalán megosztott bejegyzéséhez egy egész irományt csatolva leszögezte: arra kéri az Európai Parlament képviselőit, hogy „szegüljenek szembe ki Von der Leyen Bizottságával szemben”, ha a Bizottság újabb (a magyaroknak jog szerint járó – a szerk.) forrásokat szabadít fel.

Az EU értékei alapvető sarokkövei az uniónak, és nem eladóak. Szerdai döntésével Von der Leyen Bizottsága nem töltötte be ezek védelmére vonatkozó szerepét”

– érvelt hosszasan Verhofstadt, majd közölte: a vele egyetértő képviselők december 20-ig jelezhetik: csatalkoznak a felhíváshoz.

Ezt is ajánljuk a témában

A belga liberális politikus említett teljes, angol nyelvű bejegyzését és irományát itt nézheti meg:

Nyitókép: ALEXANDROS MICHAILIDIS / POOL / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

***

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. december 16. 18:17
Ez a dilinyós,korrupt Verhofstadt már teljesen eszét vesztette.
urban63
2023. december 16. 18:15
Majd Zselének szólj be és majd jön Batrin a gránátos, fogaidnak végkép annyi!
jooeee
2023. december 16. 17:02
Mekkora nagy barom ez a Verhoftadt. Ennek a hülyének zártosztályon lenne a helye!
Advocate
2023. december 16. 15:42
Fogi! Nyugi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!