Héberül kért bocsánatot Kanye West az antiszemita kirohanása miatt

2023. december 26. 16:14

Több antiszemita botrány után a zenész most pontot szeretne tenni az ügy végére.

2023. december 26. 16:14
null

Kanye West antiszemitizmussal kapcsolatos botránysorozata tavaly októberben kezdődött el, amikor P.Daddy rapper-producerre kialakult vitája során egy nyilvános bejegyzésben arról ír, hogy „Jézus zsidó volt”, ami ugyan még nem számít antiszemita kijelentésnek, de viszont a vádak szerint arra utalt vele, hogy a zenésztársa a zsidó üzleti körök tagja. 

Az esetet követően az Adidas szerződést bontott a zenésszel. A helyzeten csak rontott, mikor 2022 decemberében egy Kanye egy Alex Jones nevű jobboldali szakértőnek adott interjúban azt mondta:

Én jó dolgokat látok Hitlerben. Minden emberi lénynek van valami értéke, amit letett az asztalra, különösen Hitlernek... A nácik jó dolgokat is tettek... Sok dolog van, amit szeretek Hitlerben.

Most a világhírű zenész Instagram-oldalára rakott ki egy nyilatkozatot héber nyelven, melyben bocsánatot kért a zsidó közösségtől a korábbi antiszemita kijelentései miatt.

Őszintén bocsánatot kérek a zsidó közösségtől. Nem állt szándékomban megbántani vagy lealacsonyítani senkit, és mélységesen sajnálom, ha fájdalmat okoztam. Elkötelezett vagyok, hogy tanuljak ebből a tapasztalatból. A célom, hogy a jövőben nagyobb érzékenységet és megértést tanúsítsak. Fontos számomra a megbocsátásotok, és elkötelezett szándékom, hogy kiengeszteljelek titeket, és hogy erősítsem az összetartást.

– írta az eset kapcsán Kanye West.

A zenész bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Victor VIRGILE / Gamma-Rapho via Getty Images

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2023. december 27. 13:02
"A Transfer (átutalási) Egyezményt (Haavara Agreement (Hebrew: הסכם העברה), három hónapos tárgyalássorozat után, 1933. augusztus 25-én írta alá a Németországi Cionista Szövetség, a náci Németország gazdasági hatósága és az Anglo-Palesztin Bank (a Zsidó Ügynökség utasításai szerint). Az egyezmény célja az volt, hogy segítse a német zsidók kivándorlását Palesztínába. Mialatt ez segítette a zsidók kivándorlását, arra kényszerítette őket, hogy lemondjanak javaik többségéről Németország javára mielőtt elmennének. Ezeket a vagyonokat később megkapták a Palesztinába való átutalásuk által, mint német export." Izrael fejlesztéséről volt itt szó, nem másról.
Beszélgető
2023. december 27. 06:12
Nem a legidőszerűbb most usa-ban zsidó segget nyalni. Ostoba nigger nem nézett ki az utcára… Vagy beütött a földi pokol és a muzulmánok a zsidókkal összefogva akarják kinyírni a keresztényeket?!??
powerage
2023. december 26. 18:51
Szép tőle, hogy ilyen lelkesen csókolgatja az amúgy teljesen üldözött, befolyás nélküli zsidóság gyűrűjét. Gondolom nem akar tönkremenni, meg szeretne életben maradni.
alexandrosz-2
2023. december 26. 18:11
Hahaha! A nemlétező zsidó háttérhatalom bezúzta ezt a bazári majom niggert is. Ennyit is érnek. Niggerestől!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!