Őrjöngenek az EP-képviselők, mert Magyarország elérte a célját

2023. december 15. 10:56

„Kisétált a teremből. Tíz milliárd euróval a zsebében” – írta Orbán Viktorról Daniel Freund.

2023. december 15. 10:56

Mint megírtuk, nagy vihar van Brüsszelben az EU-pénzcsap megnyitása miatt, háborog a brüsszeli politikai elit, a magyar kormánypárttal szemben álló politikai nézeteket képviselő pártcsoportok felháborodással fogadták az Európai Bizottság döntését, amely Magyarország számára 10,2 milliárd euró kohéziós támogatást nyitott meg.

Ezt is ajánljuk a témában

A német zöldpárti EP-képviselő, Daniel Freund X-közösségi oldalán (korábban Twitter) csak ennyit írt: „Kisétált a teremből. Tíz milliárd euróval a zsebében.” – utalt Orbán Viktorra, míg Guy Verhofsatdt, belga EP-képviselő szintén az X-közösségi oldalán azt írta: „Botrányos döntés, megvonom a bizalmat Ursula von der Leyentől!” – üzent az Európai Bizottság elnökének.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. december 22. 06:07
Őrjöngeni a bolondok házában szoktak, firkász elvtárs! Újabban nagyon rákattantatok erre az "őrjöngés" szóra. Azt hiszitek, hogy az olvasók ettől majd lázba jönnek és förmedvényeiteket "falják"? Ma ott tartunk, hogy most már mi is "őrjöngünk", ha meglátjuk, hogy vaki "őrjöng".
pollip
2023. december 15. 21:46
Pressmanra emlékeztet.
jooeee
2023. december 15. 21:20
Ne erőlködj hülye, buzi gyerek!
mirage-2
2023. december 15. 20:58
Hol a vigyor hülyegyerek? Mi van a házifeladattal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!