A Süddeutsche Zeitung pont olyan, amilyennek lennie kell, amire kitalálták: aljas és becstelen

2024. január 28. 21:12

Nem újság, hanem a ballib politikai oldal szajhája.

2024. január 28. 21:12
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog Blog

„A Süddeutsche Zeitung pont olyan, amilyennek lennie kell, amire kitalálták: aljas és becstelen, s nem újság, hanem a ballib (ma már inkább zöld-marxista) politikai oldal (gazember seggfejek) szajhája. És pontosan így is kell viszonyulni hozzá. Meg az összes többihez…”

Fotó: MTI/EPA/Hannibal Hanschke

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
m-andi-ner
2024. január 29. 16:36
"aljas, becstelen, gazember, seggfej, szajha" A világ egy tükör, Zsolti.
Skywalker_bp
2024. január 29. 12:19
1. Nem felelhet és nem vezekelhet senki a felmenői vélt vagy valós bűneiért, max. szégyenkezhet. Ahogy azok érdemeire is max büszkék lehetünk, de az nem a mi teljesítményünk. Ungváry erről beszél. Bayernak viszont saját tényei is vannak. Például ez. Ezt írja a nagyapjáról: “vidéki körorvos, amilyen csak a regényekben van. Szivarfüst, jó ebéd, bor meg savanyú víz, gonddal kötött nyakkendő, tekintély, boldog békeidők. Úgy képzelem, összenézett olykor bűnösen a cselédlánnyal, és mosolygok olyankor, nem is tudom, miért…” És a fenti képből kiretusált egy fontos mondatot: “szivarfüstjébe burkolt dolgozószobája félhomályában a perzsaszőnyeget is mohón uraló oroszlánlábas vitrin metszett üvege mögött kirajzolódtak nyilas párttagkönyvének kontúrjai.” Enélkül a mondat nélkül ordas és manipulatív hazugság, amit Bayer ír.
Skywalker_bp
2024. január 29. 12:19
2. Ezért a hazugságért Bayer viszont felel. Nem minden magyar középosztálybeli keresztény magyar volt nyilas párttag és egy volt nyilas párttag nagyapával ne mocskolja be azon keresztény középosztálybéli magyarok emlékezetét, akik nem rokonszenveztek a nácikkal. Mert ilyen magyar is akadt.
tizennyolcfok
2024. január 29. 11:10
bayer pont olyan, amilyennek kiszarták : aljas és becstelen, s nem ember, hanem fideszes, a csőcselék szajhája. És pontosan így is kell viszonyulni hozzá. Meg az összes többihez… azt meg majd döntse el ő, hogy inkább nyilas vagy inkább bolsi. vagy egyszerre mindkettő, mint a nagypapi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!