Az oroszok máris vérszemet kaptak, mert Trump megállította az ukrán segélyt

2024. február 29. 17:14

Cseppet sem kizárt, hogy Putyin megtámad NATO-tagországokat, európai országokat is.

2024. február 29. 17:14
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Hazugság, hogy Putyin azért támadta meg Ukrajnát, mert bárki veszélyeztette volna, vagy provokálták volna. Az orosz birodalmi politika próbálja visszaszerezni az egykori területeit, és Putyin a volt Szovjetunió területének helyreállítását tűzte ki elsődleges céljául. Ebbe az is beletartozik, hogy megszállja ugyanazokat az országokat, benne Magyarországot.

Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy megválasztása esetén Trump betartja az ígéretét és magára hagyja a NATO tagországait,

ezért cseppet sem kizárt, hogy Putyin megtámad NATO-tagországokat, európai országokat is.

Putyin másoknak tulajdonítja, amire ő maga készül: évértékelőjében azt állította, NATO országok csapást akarnak mérni a területükre.

Ha nem lesz NATO, és beindul a »béke« propaganda, hogy ha nem muszáj, akkor senki ne avatkozzon be, ha Putyin megtámad egy országot, akkor magára marad mindenki, Putyin egyenként leszalámizhatja őket. Szokás szerint későn határozhatják el az összefogást, és azzal megérkezett Putyin, Orbán és Trump álma, a III. világháború.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ALEXANDER NEMENOV / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:27
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­ö­­g­ö­­s­­ ­­l­á­­n­y­­o­k­­­ ­v­á­­­r­­n­­a­­­k­­ ­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
atti64
2024. március 02. 14:24
EKKORA ÖKÖRSÉGET IS LEHET IRNI???????????????? INKÁBB NE IRJÁL SEMMIT TALÁN JOBB LENNE MINDENKINEK .MENNYÉL INKÁBB KUBIKUSNAK!!!!!!!!!!!!!!
edico
2024. március 02. 10:53
Az viszont kizárt, hogy normális vagy.
vip era
2024. március 02. 03:41
Miért aggódsz köcsög? Két éve még gúnyosan fikáztátok az orosz hadsereget. Vagy azóta annyira megerősödtek,hogy a Nato-t is megtámadják? Hiteles újságírásról hallotál már Bartus?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!