Ennyit a nagy honvédő háborúról: így fogja támadni Ukrajna Oroszország belső részeit!

2024. február 13. 19:26

2024-ben már tíz cég gyárt Moszkva és Szentpétervár elérésére alkalmas drónokat.

2024. február 13. 19:26
Ukrajna nagy hatótávolságú drónok gyártását tervezi annak érdekében, hogy Oroszország belső területeit támadhassa.

Ukrajna nagy hatótávolságú drónok gyártását tervezi annak érdekében, hogy Oroszország belső területeit támadhassa – számolt be róla a Sky News.

Kijev olyan nagy hatótávolságú drónok gyártásának felfuttatását tervezi, amelyekkel oroszországi célpontokat lehet támadni”

– árulta el Mihajlo Fedorov digitális fejlesztési miniszter.

A Sky News arról is beszámolt, hogy tíz cég gyárt Moszkva és Szentpétervár elérésére alkalmas drónokat.

„A nagy hatótávolságú kamikaze drónok egyre fejlettebbek, 300, 500, 700 és 1000 kilométeres hatótávolsággal rendelkeznek. Két évvel ezelőtt ez utóbbi kategória egyáltalán nem létezett” – mondta Mihajlo Fedorov.

 ***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: DIEGO HERRERA CARCEDO / ANADOLU AGENCY / ANADOLU VIA AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. március 02. 17:59
Azért nem lehet kizárni, hogy ez az elterelés arról, hogy a drónokat Oroszország területéről indítják orosz célokra. Különös tekintettel a célmeghatározások nyugati kézben tartására, és az ukrán seregbe beépült orosz hírszerzésre. Ezek után feltűnik Szentpéterváron egy "ukrán" drón... keresztül a ukrán-orosz határ többszörös orosz mélységi légvédelmén...hát persze.
horkar
2024. február 14. 09:01
Az első ilyen drón becsapódása+24 óra és Kijev megszűnik létezni.
lazio154-2
2024. február 14. 07:40
Szomorúan látom, hogy sokan azt gondolják, Balog szabályosan megvállasztott főpüspök! 2021. jan. 23. án vállasztották püspökké a Dunántúli kerületben, rá 3 hétre már református lelkészi elnök. Tették ezt úgy, hogy a püspökké válás előtti folyamatos lelkészi szolgálat idejét 10 évről hirtelen 3 évre csökkentették. Tudjátok, hogy Orbán a Magyar Olimpiai Bizottság elnökét is magához rendelte, hogy helyetteséről egyeztessen. Csak nem hagyja egyházát a főnök neki alárendelt főpásztor nélkül. Balogot is Orbán nevezte ki ide!
faramuci
2024. február 14. 07:06
És potenciális öngyilkosjelöltek fognak ezekben a gyárakban dolgozni.??......az első bombázásig
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!