Lecsapnak a liberálisok, borzasztó dolog van készülőben: sokunk nagy kedvence tűnhet el végleg

2024. február 13. 17:53

Ez már tényleg őrület!

2024. február 13. 17:53
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A minap a Telexen olvastam egy megdöbbentő írást. A cikk arról számolt be, hogy a Peta nevű nemzetközi állatvédő szervezet holland tagozata is támogatja az eredeti amerikai felhívást, mely szerint le kell szerelni a lovakat és minden más állatot a vásári körhintákról. Ugyanis a harcos liberális állatvédők úgy vélekednek, hogy a körhinták állatfigurái »akaratlanul is a kiszolgáltatott állatok tudatos kizsákmányolásának szimbólumai«, és ezáltal a körhintákat használó gyermekekben torzulást, helytelen értékrendet alakítanak ki.

A diákok viszont örülhetnek, mert ezen logika mentén a világ leghíresebb falova, a trójai háború legfontosabb mozzanata kikerülhet a tankönyvekből.

A liberális esztelenségnek nincs határa.

Tombol a woke-őrület a fejlett Nyugaton. Egyre-másra jelennek meg a hírek különféle művek, filmek, könyvek átírásáról. Kapott már hideget-meleget Agatha Christie, J. K. Rowling is.

A legújabb áldozat a világhírű sci-fi-sorozat, a Star Trek volt. A Híradó.hu szúrta ki, hogy a Nemek Közötti Egyenlőség Európai Intézete ugyanis cenzúrázni akarja a sorozat ikonikus bevezetőjét, mert az tartalmazza a man, avagy a férfi szót. A sorozat főszereplője, a Kirk kapitányt alakító William Shatner felháborodott a cenzúra miatt, az asztalra csapott:

»Miért a Star Trekkel kellene kezdeni?« – kérdezte a színész, és keserű iróniával javasolta a Magna Charta vagy Shakespeare cenzúrázását.”

Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2024. február 14. 05:40
A vásári körhinta falova árt a gyermekek fejlődésének - de az óvodai és iskolai lmbtqdgjj nem! Ezek fordítva ülnek a lovon!
Tara Verde
2024. február 14. 01:24
Ne becsüljük alá ezt a hírt! Az ilyen baromságok arra valók, hogy a normális ember már csak legyintsen az újabb hülyeségre, és falakat húzzon maga köré, már ne is akarjon foglalkozni a közélettel. Vegyük észre, hogy ez is tervezett és szervezett.
Trapézcső
2024. február 14. 00:44
Sokunk nagy kedvence??? Ez a címadás annyira kattintásvadász... a szerző vegyen magának egy nagy kedvenc hintalovat otthonra. A probléma amúgy tényleg döbbenetes, remek példája a nyugati agymenésnek.
kiss.istvan770
2024. február 13. 22:32
"a harcos liberális állatvédők úgy vélekednek, hogy a körhinták állatfigurái »akaratlanul is a kiszolgáltatott állatok tudatos kizsákmányolásának szimbólumai" Eddig is tudtuk, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) demagógiagyár hálózata tagjainak annyi esze van, mint egy hintalónak, de ezzel már bizonyítékot is produkáltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!