Megrendezte a halálát a színésznő, de rosszabbul sült el, mint tervezte (VIDEÓ)

2024. február 04. 19:57

A méhnyakrák elleni küzdelemre hívta volna fel a figyelmet, de a húzás nem sült el valami jól.

2024. február 04. 19:57

Megrendezte saját halálát Poonam Pandey színésznő, modell – írta meg a New York Post. Mint a portál tájékoztat: a színésznő Instagram-oldalán február másodikán megjelent egy bejegyzés, amely szerint a színésznő elhunyt, méhnyakrákban.

Mint a lap rámutat: a színésznő bejegyzése alatt egy kommentelő szinte azonnal jelezte: itt valami reklámfogásról lehet szó, mondván, hogy a „méhnyakrákban szenvedő betegek nem halnak meg minden előzmény nélkül, csak úgy híritelen”, és reméli, „ez nem a méhnyakrákra való figyelemfelkeltésnek álcázott reklámfogás, ami etikátlan és felelőtlen lenne, különösen akkor, ha olyan érzékeny témákkal foglalkozunk, mint az egészségtudatosság.”

Kiderült: nem tévedett nagyot a kommentelő

Az eredeti bejegyzést követő napon a színésznő egy Instagram-bejegyzésben felfedte: jól van, nem halt meg méhnyakrákban, azonban hozzátette: „sajnos ezt nem mondhatom el arról a több százezer nőről, akik méhnyakrák miatt vesztették életüket”. Mint fogalmazott: „nem azért, mert nem tudtak tenni ellene, hanem azért, mert fogalmuk sem volt, mit kezdjenek vele.”

Pandey közleményében rámutatott arra is: szerinte a méhnyakrák megelőzhető, „ellentétben a többi rákbetegséggel”, és a nőknek mindössze annyit kell tenniük, hogy rendszeresen részt vesznek a szűrésen és HPV-oltást kapnak.

A színésznő bejegyzésében elnézést is kért azoktól, akiket megbántott a „halálának híre”, és mint fogalmazott: egyetlen célja az volt, hogy „mindenkit sokkoljon” és beszélgetést kezdeményezzen a halálos betegségről.

Mutatjuk az említett bejegyzését:

A modell követői közül azonban nagyon nem értékelték a „húzást”, igen komoly kritikákat fogalmaztak meg. Volt olyan, aki szerint minden hitelét elveszítette a színésznő ezzel a húzással.

Ön mit gondol a történtekről? Írja meg kommentben!

Nyitóépen: az említett Poonam Pandey színésznő, modell. Fotó: Abhijit Bhatlekar/Mint via Getty Images

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. február 05. 14:11
A közösségi háló, az un. Social network lehet nagyon veszélyes. Egyre gyakrabban ellenőrzi az un. POLICE POST ennek tartalmát. Az amerikai multimilliomos informatikus Mark Zuckerberg is aggodalmát fejezte ki, mert 2OO4-ben, amikor a Facebookot létrehozta, nem gondolta, h. 2O év alatt tönkreteszi a világot, sok embert öngyilkosságba kerget, gyerekekről pornofotókat terjeszt, sok betegagyú aljas vádakat vagy erkölcstelen fotomontazsokat tesz fel a "baráti körből" bosszúból és rengeteg fake news manipulálja a közvéleményt.
Oldalkosár
2024. február 05. 00:13
"Ön mit gondol a történtekről? Írja meg kommentben!" Háát...ha már ennyire kíváncsiak vagytok...én azt gondolom: kérem vissza az X-et.
FreedomEva3
2024. február 04. 22:36
Még egy oltás… már úgy hiányzott!
CubaLibre
2024. február 04. 22:22
A cím alapján azt hittem,hogy a végén tényleg meghalt.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!