Menekült nőket erőszakolt meg egy németországi biztonsági őr

2024. február 19. 18:14

Tíz évet kapott.

2024. február 19. 18:14
null

Tíz év börtönre ítéltek egy 54 éves férfit, aki egy bajorországi menekültközpont biztonsági őreként két nőt is megerőszakolt, egy harmadikat pedig szexuálisan zaklatott. A bíróság szerint a német férfi az egyik nőt 62 alkalommal erőszakolta meg, a másikat pedig ötször – írja a Spiegel.

A bírósági eljárás alatt a férfi – aki 2018 szeptemberétől dolgozott a menekültszálláson egyébként tagadta a vádakat, és hazugsággal vádolta az áldozatokat. Az ítéletben azonban azt is a férfi terhére rótták, hogy megfenyegette a nőket, azzal, hogy elveszi tőlük a gyermeküket, ha nem engedelmeskednek neki.

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt)

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. március 19. 12:25 Szerkesztve
62 szer erőszakolta meg . Őzike: - Mi van kisnyúl? --Képzeld a róka kétszer megerőszakolt. -Mikor? -Tegnapelőtt, tegnap, ma is oda megyek.
laurahann
2024. március 01. 19:07 Szerkesztve
Tipikus rohadt német nácik! Alit negdícsérik. Ezek gyűlölik a saját népüket! Például a kibszott külföldi lituánnak, moldovánnak, ukrán kolóniának a kamionjain nem szükséges téli gumi télen. Nem baj, ha miattuk beáll a sztráda, csúszkálnak, mint egy barom. Na de ha a német kamionnak nincs, no az egész más!! Ötezres bünti, euróban. Eszement, kibszott barmok! Meddig lesi, tűri még ezt ez a megvezetett marha nép?!
Ninini
2024. február 22. 15:31
Hatvankétszer? Nem hatvanháromszor? Ezt most hogy? Húzta a strigulákat, vagy honnan tudjuk? Nem mellesleg a 15 éves német lányt megerőszakoló tíz migráns kanból egyet találtak ejnyebejnyére érdemesnek.
Vén Csataló
2024. február 20. 11:28
És persze véletlenül sem azért hallgatják el a német újságok biztonsági őr nevét, mert mondjuk Mohameddel kezdődik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!