Újít a Coca-Cola, jön a fűszeres-málnás íz

2024. február 08. 12:14

Vissza akarják hódítani a konkurenciához átpártolt fiatalokat.

2024. február 08. 12:14
null

Változik a világ, és ezzel változnak a fogyasztói szokások is, ami a Coca-Colát is lépésre kényszerítette a CNN szerint: konkurenciához átpártolt fogyasztóik visszaszerzése érdekében új állandó ízként jelentették be az amerikai és kanadai piacon a Coke Spiced verziót, az új üdítőben

 hagyományos kóla ízét málnával és fűszerekkel keverik.

Hozzátették azt is, hogy teljes cukortartalmú és cukormentes változatban is kapható lesz.

A Coca-Cola ritkán illeszt be új, állandó ízeket a kínálatába, erre példa a Cherry és a vaníliás kóla. A cég azonban belátta, hogy a mai fiatalok merészebb, erőteljesebb ízekre vágynak, valamint szeretnek új dolgokat kipróbálni.

A hagyományos kóla, a Coca-Cola Zero Sugar és a diétás kóla eladásai mindössze 1 százalékkal nőttek 2022-ben Észak-Amerikában, míg a bubis üdítők és gyümölcslevek értékesítése 3 százalékkal. Más régiókban a hagyományos kóla eladásának növekedését a víz, a tea, a sportitalok és a kávé is megelőzte.

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2024. február 09. 00:32
A Jack Daniels Cola a legjobb :)
ProletarFC
2024. február 08. 22:13
A diétás cola például lehet hogy a diétásoknak jó, de inzulin rezisztenciában szenvedők és cukorbetegek jobban járnak az eredeti colával, mégpedig azért mert 50% gyümölcscukor van benne, a gyümölcscukor bizonyos mennyiségig cukorbetegek számára is fogasztható, mivel a máj bontja le nem a hasnyálmirigy. Az 50% glüköz meg alacsony vércukorszint esetln szintén bátran fogyasztandó.
Ehetős Odó
2024. február 08. 19:53
Maradok a Prazdrojnál.
atti64
2024. február 08. 18:30
A SZART NEM ISZOK!!!!! A SOK TUDATLAN IGYA NYUGODTAN!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!