Aggasztó Ferenc pápa állapota: nem tudott beszállni a pápamobilba (VIDEÓ)

2024. március 07. 15:14

A pápa beszédét segítője olvasta fel.

2024. március 07. 15:14
Pope Francis General Weekly Audience

Nyitókép: Massimo Valicchia / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Az AP hírügynökség hozta nyilvánosságra azt a videófelvételt, amelyen az látható, hogy Ferenc pápa a minap nem tudott beszállni a pápamobilba, ami tovább erősíti azokat a feltételezéseket, miszerint a katolikus egyház vezetőjének tovább romlik az egészségügyi állapota. A 87 éves Ferenc pápa elhúzódó légzőszervi és mozgásszervi problémák miatt szenved, amely a hírügynökség szerint egyre inkább megviselik az egyházfőt.

Mint az elmúlt napokban párszor, most is a pápa segítője olvasta fel a tanítást. Az audiencia végén az egyházfő megpróbált magától visszaszállni a pápamobilba, ám a pár lépcsőfokot sem tudta megtenni a pápa, így visszaültették a tolószékbe. Utoljára múlt szerdán volt kórházban a pápa, akkor különböző vizsgálatokat végeztek el rajta, ám az eredményt nem hozták nyilvánosságra. Ferenc pápa a tél során többször is megfázott, hörghuruttal és influenzával is kezelték orvosai.

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­ö­g­­ö­­­s­­ ­l­á­­n­­y­­o­­­k­ ­­­v­­á­­r­­­n­­a­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
anonymtalan2
2024. március 08. 09:03
Hát lehet, hogy Pápa már nem, de amerikai elnök még lehetne.
szintetikus
2024. március 07. 17:27
ha isten nem segít a fő vazallusának se, akkor kinek? XD
lauderstenonis-2
2024. március 07. 16:23
Normális ember ilyen idősen már rég nyugdíjban van és az unokáival játszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!