Medvegyev: Minden áldozatot megbosszulunk!

2024. március 24. 17:33

Az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese nem sok jót ígér a moszkvai terrortámadás elkövetőinek.

2024. március 24. 17:33

Nyitókép: Yuri KADOBNOV / AFP

 

Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese a közösségi oldalán újra megszólalt a moszkvai terrortámadással kapcsolatban.

Minden áldozatot megbosszulunk.

Az érintettek pedig származási országtól és státuszától függetlenül mostantól a legfőbb és jogos célpontunk. Várjatok csak, szemetek!” – írta.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2024. március 25. 15:22
Nyitva volt egy ablak Ukrajna felé a határon. Azon a határon, ami el van aknásítva, orosz katonák is őrzik, hermetikusan le van zárva (igaz egyes ellenálló orosz erők bejutottak orosz földekre, így ott oroszokra dobnak oroszok FAB bombákat...). Akkor ez rendben is van..
Menhetten
2024. március 25. 15:10 Szerkesztve
1999. szeptemberében már bevált a módszer putlernak. Most indulhat a totális diktatúra.. tisztogatás. A nép pedig még hálás is lesz.. Akkor 20 %-on volt putler népszerűsége és a lakóházak felrobbantása után meglepő módon ő követelte a legjobban az állítólagos csecseneken a bosszút. Azonnal 50% fölé kúszott és ő lett az elnök. Most nyilván már a választásnak nem volt tétje, de százezres mozgósítást akarnak, kell a düh és motiváció, hogy még többen haljanak értelmetlenül putler farokhosszabbításáért.. A szomorú az egészben, hogy az ottani propaganda által is sötétben tartható lakossághoz az fog eljutni amit ők akarnak. Ugyanaz, mint itt (nem véletlen,csak 20 évvel előrébb tartanak) és az ő 0rbánjuk is megvédi őket, ezért nagyon hálásak.. Ott az sem ütötte át az ingerküszöbét a népnek, mikor utólag kiderült, hogy nem is a csecsenek, hanem az fszb robbantgatott.. Plusz a csecsenek is putler tökét nyalják, ami a részükről meg végképp érthetetlen a tények fényében.. Söpredék putyin!..
Lajoss
2024. március 25. 09:05
Mocsadék háborús bűnös.🤮
salmonella
2024. március 25. 08:01
Valószínűleg a következő euro jackpot számokat is el fogják énekelni a terroristák, vannak erre hatékony módszerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!