Mondjuk ki a valóságot: ez egy elcsalt választás, valódi ellenfelek nélkül

2024. március 17. 22:05

87 vagy 83 százalékra tippeltem reggel, nos úgy tűnik, 87 százalék körüli eredmény fog bejönni.

2024. március 17. 22:05
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitókép: Demkó Attila/Facebook

***

„87 vagy 83%-ra tippeltem reggel, nos úgy tűnik 87% körüli eredmény fog bejönni, 87.9%-on áll most Vlagyimir Putyin.

Remélem mindenki érzi mennyire humoros ez az eredmény, a választóknak túl sok köze nincs hozzá, PR-osok döntötték el (én is PR szempontok alapján mondtam reggel a két tippet).

Ezt is ajánljuk a témában

Szépen írjuk hát le, mondjuk ki a valóságot: ez egy elcsalt választás, valódi ellenfelek nélkül, tervezőasztalon meghatározott eredménnyel. Egyébként nem tartom lehetetlennek, hogy voltak szignifikáns csalások egyes államokban (nincs egységes választási rendszer, ezért ott központilag nem lehet csalni) a 2020-as amerikai elnökválasztáson. Olyanoktól is halottam ilyet amerikai barátaim közül, akik nem ítélnek könnyen, józanok, megfontoltak. De ez kérem más minőség, ez egy nettó színjáték volt, nem választás.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­ö­­­g­ö­s­­ ­­l­­á­­­n­­­y­o­­­k­­ ­­v­­­á­­­r­n­a­­­k­­­ ­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
makucsera
2024. március 23. 16:54 Szerkesztve
Karakán vélemény, keményenmegmonnya .... hiányolja a liberális szép új világot, lásd USA makulátlan elnökválasztását, ahol személyazonosság igazolása nélkül, sőt akár több helyen is lehet szavazni ... vagy Franciaországot, ahol a második fordulóban a mainstream média kórusban fasisztázza a nyilván "szélső"-jobb jelöltet és kétszer is elnöki székbe juttatja a semmiből előkerült Macront ... és általában azt a "demokratikus" rendszert, ahol az nyer, akinek több pénzt juttatnak (valakik, valahonnan) a birkanyájat vezető hangosabb kolompolásra
jakubovics-ozias
2024. március 23. 13:43
demkó... muzik....
2024. március 18. 15:27 Szerkesztve
Fogadok, hogy ez a jenkibérenc segghülye Demkó nem merne ilyet írni az amerikai választások kapcsán. Ott is játszanak a milliárd guruló dollárok, ott többek között Soros vásárolta meg az igazágszolgáltatást, hogy a korrupt, demens bábjuk ellenfelét börtönbe csukják. Demkó volt már a kancsal pedofil buzinál a dollárjaiért? A meghívó biztosan a postán van ez után. A hülye vigyora azt mutatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!