Erre képes a Viber legújabb funkciója – sokak életét megkönnyítheti

2024. április 12. 20:12

A mesterséges intelligencia tömören, pontokba szedve ismerteti a beszélgetéseket, így időt és energiát takaríthatunk meg.

2024. április 12. 20:12

Nyitókép: Nikolas Kokovlis / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Viber új funkciója lehetővé teszi, hogy akár 100 olvasatlan üzenetet egy rövid összefoglalóba sűrítsünk, ami tartalmazza a lényeges információkat – írta meg a HVG. A mesterséges intelligencia tömören, pontokba szedve ismerteti a beszélgetéseket, így időt és energiát takaríthatunk meg, nem kell végigolvasnunk a hosszú beszélgetéseket. 

Kezdetben csak csoportos beszélgetésekre terjed ki, de később valószínűleg minden csevegésre kiterjesztik. Az új funkció segítségével könnyen összegyűjthetjük a legfontosabb információkat, hogy később könnyen hivatkozhassunk rájuk. Az aktiválás egyszerű, és az összefoglalók csak azok számára láthatók, akik kérik őket, így biztosítva a személyes adatok védelmét és a titoktartást. A Viber üzemeltetői úgy vélik, hogy 

ez a megoldás kényelmes lehet olyan szülők számára, akik gyermekeik iskolai vagy sportcsapati eseményeit csoportos beszélgetéseken keresztül szervezik, valamint családtagoknak, akik szerettük születésnapi buliját tervezik, vagy baráti utazásokat szerveznek.

A funkciót fokozatosan vezetik be, először az Egyesült Államokban, a Fülöp-szigeteken, Ukrajnában, Japánban, Bulgáriában és Lengyelországban, majd további országokban is megjelenik.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindenhova
2024. április 12. 22:01
"A mesterséges intelligencia tömören, pontokba szedve ismerteti a beszélgetéseket..." És továbbküldi a CIA-nak.
Pandaka pygmaea
2024. április 12. 20:35
"A funkciót fokozatosan vezetik be, először az Egyesült Államokban, a Fülöp-szigeteken, Ukrajnában, Japánban, Bulgáriában és Lengyelországban, majd további országokban is megjelenik."... Bulgária és a Fülöp-szigetek. :D
Pandaka pygmaea
2024. április 12. 20:30
"A mesterséges intelligencia tömören, pontokba szedve ismerteti a beszélgetéseket, így időt és energiát takaríthatunk meg." Nehogymá' gondolkodni legyen kényszerű az egyszeri ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!