„Iszlámellenes" öltözködése miatt agyonvertek egy 14 éves lányt Franciaországban

2024. április 05. 18:48

A fiatal mostanra felébredt az orvosi kómából, de továbbra is „zavart" és „traumatizált” – mondta az édesanyja.

2024. április 05. 18:48
null

Nyitókép: APF/Pascal Guyout

 

A lány felébredt a kómából, de továbbra is „zavart” és „traumatizált” az édesanyja szerint, miközben Franciaország vizsgálatot rendelt el – írja az Independent egy megdöbbentő francia támadásról. Mint a lap tájékoztat:

Franciaország vizsgálatot indított, miután egy 14 éves iskolás lány kómába kerültt, miután három tinédzser brutálisan bántalmazta őt Montpellier városában.

A megtámadott lány édesanyja szerint lányát többször is zaklatta néhány diák, valószínűleg az általuk „iszlámellenesnek” tartott ruházata miatt.

A támadással gyanúsított három diák, egy lány és két fiú egyarán 14 éves, és ugyanabban az iskolában tanulnak, mint az áldozat. A rendőrség letartóztatta őket. Emmanuel Macron elnök televíziós kommentárjában „szolidaritását” fejezte ki a lány és családja iránt, de nem minősíti a támadást.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***


 

 

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2024. április 11. 21:18
„Ne a vallásában keressük a zsidó titkát, hanem a valódi zsidóban keressük meg a vallás titkát. Mi a zsidóság világi alapja? A gyakorlati szükséglet, a haszonlesés. Mi a zsidó világi kultusza? A kufárkodás. Mi a világi istene? A pénz. (…) A pénz Izrael féltőn szerető istene, aki előtt nem lehet más isten.” Haszonlesés, kufárkodás és pénz: ez Marx szerint a zsidóság lényege. … De ha a zsidóság Marx szerint a lényében kötődik ahhoz az eszközhöz (a pénzhez), amely fenntartja a keresztény államot, akkor hogyan lehet azt legyőzni? Marx erre a kérdésre a lehető legborzalmasabb, bátran állíthatjuk, hogy diabolikus választ adta. Szerinte ugyanis a megoldás nem más, mint magának a zsidóság létének a megszűntetése, hiszen a zsidóság magában hordozza a vallás titkát, így maga a vallás sem számolható fel mindaddig, míg nem történik meg „az emberiségnek a zsidóság alól való emancipációja”
republik-2
2024. április 11. 20:58
Kegyetlen, embertelen, elfogadhatatlan… szívesen segítek, ha nem talál szavakat elnök úr. az európaiak nevében, mert mi sem utazhatunk, költhetünk úgy, mint akár 5 éve
konfucius
2024. április 07. 13:02
Ezt a szar cikket... A következő hangzik el benne: Valaki iszlámellenes volt, ezért majdnem az életével fizetett. Az országa viszont nem védi meg, mindössze együttérez vele. Bibis lett a lábad? Semmi baj, ebcsont beforr, te kis iszlámellenes suhanc. Mi is a cél itt? Az, hogy a nem iszlámpárti (=fehér, esetleg keresztény, illetve valószínűleg bevándorlást ellenző, francia) franciák féljenek még jobban. Tudják, hogy nem jár nekik egyértelmű védelem, kvázi velük is megtörténhet ilyesmi, ha nem vigyáznak. Vagy még inkább a gyerekeikkel. És persze az elkövetőket majd nem lehet a jog szerint büntetni. Szóval húzd meg magad, és tűrd, ahogy kalifátust csinálunk a hazádból.
goldie-2
2024. április 07. 11:29
Persze, hogy nem, most az orosz az ellenség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!