Orbán Viktor reagált Emmanuel Macron Ukrajnával kapcsolatos kijelentésére (videó)

2024. február 28. 18:53

Világos üzentet küldött a magyar kormányfő.

2024. február 28. 18:53
Orbán Viktor Prágában

Orbán Viktor a TikTok-oldalára feltöltött videóban reagált Emmanuel Macron francia elnök azon kijelentésére, miszerint nem zárja ki, hogy nyugati csapatokat küldjenek Ukrajnába.

A francia elnök kijelentésétől már több európai ország vezetője is elhatárolódott, valamint Jens Stoltenberg is kijelentette, hogy a NATO nem tervez csapatokat küldeni Ukrajnába.

A magyar miniszterelnök világosan fogalmazott videójában:

Mi nem küldünk fegyvert Ukrajnába, se katonával, se katona nélkül.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Genusnextgen
2024. március 01. 20:07
Viktor türelmetlenül várja, hogy putler gazdija mikor ér már a magyar határhoz. Nemhiába, akit egyszer megcsapott a KISZ szele Buksikáim:)
masikhozzaszolo
2024. február 29. 09:08 Szerkesztve
Olvasom itt hogy 10 év háború. Kérem, a saccunk megegyezik. Én még azért azt is saccolom, a németek, amerikaiak, franciák, angolok azért előbb még minket is hajtanak a vágóhídra.
cinkegolyó
2024. február 29. 09:07
Mi nem küldünk fegyvert Ukrajnába, se katonával, se katona nélkül. Ez rendben van, de pénzt sem kellene küldeni, mert azt vagy fegyverre költik, vagy a Zselés maffia teszi zsebre. Hitelt sem lett volna szabad felvenni unokáink terhére, bárhogy is fenyegetőzött a nyugati maffia.
Uztu
2024. február 29. 07:39
Orbán utána halkan hozzátette: EU-n keresztül bármi is megtörténhet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!