Ajjajjaj az év dala

2010. február 11. 12:56

Átadták a Fonogram zenei díjait szerdán este a Millenáris Teátrumban. Hobo életműdíjat vehetett át, az év dala pedig a Quimby Ajjajjaj című száma lett.

2010. február 11. 12:56
Az év hazai klasszikus pop-rock albuma a Back II Black Funkybiotikum című albuma lett, a hazai modern pop-rock album a Turbo cím nélküli lemeze, az év hazai alternatív albuma pedig Jamie Winchester The Cracks Are Showing című kiadványa lett. Díjazták még többek közt Bangó Margitot, Szalóki Ágit, a The Idoru-t, Andrewboy-t, Bársony Bálint és Juhász Attila Jazz Quartetjét is.
 
Életműdíjat vehetett át a gálán Földes László Hobo, az év hazai dala pedig a Quimby Ajjajjaj című felvétele lett. A külföldi előadók közül az év legjobb klasszikus pop-rock albumjának járó díjat a Green Day, a modern pop-rock kategóriában Lady Gaga, míg az alternatív kategóriában a Muse kapta, de elismerést kapott a Rammstein és David Guetta is.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. február 11. 15:14
De mi a szarnak adunk külföldieknek díjat? Lady Gaga vagy a Green Day azt sem tudja, hol van Magyarország.
iMan
2010. február 11. 13:39
A kedvenc Quimby számom! :)
mrjoshua
2010. február 11. 13:13
Na gratulálok! A leggyengébb Kvimbi szám. A Turbo énekesének meg most lesz koncertje: http://footerfesztival.blog.hu/2010/02/11/fonogram_dijas_a_turbo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!