Roma eklektik a Merlinben

2010. február 12. 10:58

Szombat este a közönségkedvenc szerb Kal zenekar gondoskodik a hajnalig tartó vigadozásról Budapesten, a Balkan party-n.

2010. február 12. 10:58
Belgrád külvárosából érkezik a Kal zenekar, a kritikusok és a közönség szerint is az egyik legeredetibb és legőrültebb roma zenekar. 2006 óta közel 400 koncerten vannak túl, felléptek többek között a dániai Roskilde, a berlini Fusion, illetve az újvidéki Exit fesztiválon, nálunk a Szigeten láthattuk őket.
 
A 2008-as amerikai turnéjukon Gogol Bordelloval léptek fel, nem is csoda ha tudjuk, hogy két albumukkal is a World Music Chart Europe első helyét töltötték be. A zenekarnak külön kötődése van Budapesthez, ugyanis a zenekar frontembere, Dusan Ristic évekig élt itt, így nem meglepő, hogy külön műsorral készülnek a pesti koncertjükre.
 
Többször is felléptek már a Szigeten, 2007-ben pedig az A38-on csaptak óriási bulit. A koncert után következik az igazi balkáni mulatság, DJ Macsity már sokszor bizonyította, hogy a balkáni zene fenegyereke, partijain pedig mindig hajnalig tartó fergetes hangulat szokott lenni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!