Sárközy apuka kiállítása Budapesten

2010. február 08. 10:03

Vasárnap nyílt meg Budapesten Sárközy Pál és Werner Hornung kollázsos kiállítása. A francia elnök apja rajzol, Hornung pedig komputeranimációval manipulálja a képeket.

2010. február 08. 10:03
Vasárnap nyílt meg Sárközy Pál és Werner Hornung kiállítása az Abigail Galériában A próféták hazatérnek címmel. A Franciaországban élő művészek egy speciális műfajt, a digitális képfantáziákat hozták el Budapestre. A francia elnök apja rajzol, Hornung pedig komputeranimációval manipulálja a képeket.

A két férfi 2004 óta dolgozik együtt; témáik a hétköznapok irreális valósága, a női szépség, a szerelem, a féltékenység, mindez szellemesen, gyakran humorral fűszerezetten. A különös látomásokkal teli válogatásban szerepel többek közt Carla Bruni és Nicolas Sarkozy portréja, egy zebrán átkelő zebra, illetve egy falábú kalózlány fa-tündér esernyőből formált lámpásával egy fülhallgatós bennszülött társaságában. Az Out of mind / Az elmén túl című kiállítás február 26-ig látható.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!