Cannes-ba mehet Tarr, Mundruczó és Kocsis

2010. március 29. 12:41

A Cineuropa szerint három magyar rendező is esélyes arra, hogy legújabb alkotásával bekerüljön a filmfesztivál programjába.

2010. március 29. 12:41
Tarr Béla A torinói ló című alkotásának és Mundruczó Kornél Frankenstein-terv-ének versenyprogramos részvételt ígér a filmes oldal, Kocsis Ágnes Pál Adrienn-jét pedig a Rendezők Kéthete vagy az Un Certain Regard szekcióban látják esélyesnek. A Frankenstein-terv producere, Petrányi Viktória elmondta: még nincs ugyan szó konkrétumról, de a válogatók hamarosan valóban megtekintik a filmet.

Pusztai Ferenc, a Pál Adrienn producere nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy a filmet már beválogatták valamelyik fent említett szekcióba. Tarr Bél A torinói ló című munkája is a napokban kerül a válogatók elé - azonban kérdéses, hogy a film készen lesz-e a fesztiválig, mivel az Origo információi szerint múlt héten még zajlott a forgatás.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!