Harcsa Veronika lopakodik

2010. március 03. 11:23

A jazzénekesnő új együttessel mutatkozik be március 5-én az A38 Hajón. A Bin-Jip névre keresztelt formáció poposabb hangzásvilágú.

2010. március 03. 11:23
Az együttesben négyen vannak: Kaltenecker Zsolt elektromos dzsesszt játszik billentyűn, Andrew J a hangmintákat és a szkreccseket kezeli, Gyémánt Bálint gitározik, Veronika pedig énekel. Andrew J és Kaltenecker Zsolt már korábban készítettek hasonló zenét AKA néven - de vokál nélkül - Harcsa Vera és Gyémánt Bálint pedig a hagyományos dzsessz világából érkeznek.

A banda Kim Ki-duk koreai rendező egyik filmjének címét választotta a zenekar nevéül; Bin-Jip - Lopakodó lelkek. Fordításban szó szerint a bin-jip üres házakat jelent. Vera elmondása szerint első számukat a film hatására írta, illetve egy üres házban (egyikük felújítás alatt álló lakásában) próbáltak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2010. március 03. 15:15
Imádom a hangját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!