Károly herceg magyar filmet néz

2010. március 18. 14:34

A Magyar Televízió műsorvezetője, Mészáros Antónia díjnyertes filmjét vetítik Károly herceg és felesége, Kamilla tiszteletére az Uránia Filmszínházban.

2010. március 18. 14:34
A brit trónörökös az Este műsorvezetőjének alkotását tekinti meg magyarországi látogatásának második estéjén. Károly herceg diplomáciai látogatásán több fontos kérdésről is tárgyal a magyar államfővel, többek között az esélyegyenlőség témáját is érintik majd - ezért is vetítik le a Brit nagykövetség szervezésében a televíziós Megtagadva (Rejected) című dokumentumfilmjét.

A Magyar Filmszemlén idén bemutatott film főszereplője Bogdán Árpád, egy roma származású fiatal játékfilmrendező, aki állami gondozásban nevelkedett. A nézők az ő sorsát követhetik nyomon, ahogyan felkészül az első találkozásra soha nem látott szüleivel. Bogdán Árpád Boldog új élet című alkotásával a legjobb első filmért járó Simó Sándor-díjat nyerte két éve a Filmszemlén.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!