Művészetek Völgye, már áprilistól

2010. március 23. 11:55

2010-ben tartják a jubileumi, 20. Művészetek Völgyét, aminek első állomása a kapolcsi fesztivál honlapján április 1-én kezdődő Virtuális Völgy nevű projekt. Többfordulós pályázatot hirdetnek: filmmel, fotóval és írásokkal is lehet nevezni.

2010. március 23. 11:55
Rövid időn belül élő webközvetítés is indul a honlapon, a stúdió vendégei Márta István, Galkó Balázs és Novák Péter lesznek, valamint minden alkalommal egy-egy programgazda, és egy további meghívott. Számíthatunk többek között Palya Beára, Ferenczi Györgyre, a Muzsikás és az Amadinda együttesre. Még az idei Völgy előtt június közepén Pesten találkozik hét vidéki művészeti fesztivál az Orczy Parkba, hogy közösen, egymást erősítve hirdessék azonosságukat és egyediségüket, és együtt ünnepeljenek a látogatókkal.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mrjoshua
2010. március 23. 17:25
Csak Cseh Tamás fog hiányozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!