Virtuálisan erősít Kapolcs

2010. március 29. 15:34

A jubileumi, 20. Művészetek Völgye Fesztivál első állomása a megújult honlapon április 1-jén kezdődő Virtuális Völgy nevű projekt. Ekkor pályázatok is kezdődnek film, fotó és irodalmi kategóriában.

2010. március 29. 15:34
A Völgy honlapján rövid időn belül lesz élő, minden völgybarát számára elérhető webközvetítés. A Stúdió vendégei: Márta István, Galkó Balázs és Novák Péter, valamint minden alkalommal egy-egy programgazda, s egy kedves vendég lesznek. Játékokkal, nyereményekkel indul az Emlékfal (kultikus tárgyak a völgyből) és a Felismeredmagad?, valamint a Völgy-totó.

A jubileumi fesztivál előtt június közepén Pesten találkozik hét vidéki művészeti fesztivál, hogy közösen, egymást erősítve hirdessék azonosságukat és egyediségüket, és együtt ünnepeljenek a látogatókkal.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!