Divathét a WB-ben

2010. április 26. 16:31

A Budapest Fashion Week célja, hogy a 21. századi divatot a kozmopolita világ szemszögével láthassuk Budapesten, új helyszínen a West-Balkán falai között.

2010. április 26. 16:31

Megtudhatják, milyen az, amikor az extremitás, az újdonság, a megújulás, az underground, valamint a kifinomultság találkozik az iparművészetben - mondta el Mayer Balázs Kenguru, a Budapest Fashion Week projekt tulajdonosa. A szervezők célja, hogy a 21. századi divatkultúrát a kozmopolita világ szemszögével látassák. Április 26-a és 28-a között a West-Balkánban várják az érdeklődőket, csaknem 20 magyar tervező mutatja be legújabb tavaszi- nyári kollekcióját, de lesznek performance-ok és látványos show-k is.

A háromnapos rendezvényen a látogatók közel 20 hazai divattervező legújabb, vadul aktuális tavaszi-nyári kollekciójával ismerkedhetnek meg. Többek között a La coll-, a Czinege-, a Kiwi-, a Mantra-, az EXP-, a Nicole-, a Kenguru- valamint a Váradi D. Hajnalka-kollekciókat tekinthetjük meg egészen közelről. Már hagyomány, hogy 28-án designer after partyval zárják az eseményt.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!