Almodóvar újra Banderassal forgat

2010. május 05. 12:36

Bő húsz évvel utolsó közös munkájuk után újra együtt dolgozik Pedro Almodóvar és Antonio Banderas. A tervezett film cselekményéről egyelőre semmit sem tudni, a színész azonban kijelentette: kemény és provokatív lesz, akár a különc rendező korai munkái.

2010. május 05. 12:36

„Higgyenek nekem, az új film ugyanolyan kemény és provokatív lesz, mint Almodóvar korai munkái” - nyilatkozta Banderas. „Pedro azt mondta: úgy érzem, mintha nem is lettek volna ezek az évek, és mintha tegnap futottunk volna össze” -  nosztalgiázott a spanyol sztár, majd hozzátette: „A magam részéről ugyanígy gondolom. Húsz év úgy telt el mint egy nap”. Banderast még a nyolcvanas években Pedro Almodóvar filmjei tették híressé; játszott A szenvedélyek labirintusa, a Matador és A vágy törvénye című alkotásokban. 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
acidszarka
2010. május 05. 15:39
kiváncsian várjuk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!