Kezdődik a Pannónia Fesztivál

2010. május 20. 10:34

Mától negyedszer is kibulizhatjuk magukat a Cseri-parkerdőben. Lesz minden, mi szem-szájnak ingere metáltól a népzenéig, Quimbytől a Kispál és a Borzon, a PASO-n át, Palya Beáig. Készüljünk a hosszú hétvégére!

2010. május 20. 10:34

A fellépők hosszú listáját idén is a közönség állította össze - majd’ félmillió voks érkezett, amely még a parlamenti küszöbhöz is simán elég lenne - így ismét a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbbjei töltik meg a színpadokat. Várpalotán az elmúlt napok rendkívüli időjárása ellenére is elkezdődik a csütörtöktől vasárnapig tartó Pannónia Fesztivál. Idén kibővült helyszínen, négy napon keresztül számos újdonsággal és csaknem 160 programmal várják a látogatókat.

A keményebb stílus szerelmesei az idén debütáló metál színpad közelében rázhatják, és először kap külön helyszínt az underground, a house és a dance is. Bár a zord időjárás megnehezítette az építők dolgát, tegnap reggelre sikerült felállítani az összes zenei helyszínt, kiépíteni az elektromos és vízhálózatot. Hallhatjuk és láthatjuk többek között a Tankcsapdát, a Quimbyt, a Kispál és a Borzot, a PASO-t, Palya Beát, Demjén Ferencet, és az Irie Maffiát, a metál sátorban az Ossiant, a Subscribe-ot és az Isten Háta Mögött zenekart.
 
A világzenei színpadon a Csík zenekar, valamint a Maszkura és a Tücsökraj is zenél, de az elektronikus zene is külön helyszínt kapott, ahol a legjobb hazai dj-k – például Sikztah, Palotai és Hamvai P.G. – mellett az európai progresszív dance szcéna üdvöskéje, Jody Wisternoff is fellép. A négynapos fesztivál után pedig nem kell rettegni a hétfői (másnapos) munkába/iskolába indulás iszonyától, mivel hétfőn Pünkösd.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!