Kölcsönözz embert!

2010. május 04. 10:06

Idén második alkalommal rendezi meg a Művészetek és Irodalom Háza a Pécsi Irodalmi Fesztivált, közreműködik Esterházy Péter, Závada Pál, Varró Dániel - és még sokan mások.

2010. május 04. 10:06
A Pécsi Irodalmi Fesztivál nem fukarkodik a programok terén. Várhatóak meghökkentő utcai akciók, élő könyvtár kikölcsönözhető emberekkel, koncertek, pódiumbeszélgetések, kiállítások, valamint számos gyermekprogram is.

A rendezvényről nem hiányoznak a klasszikus könyvbemutatók, felolvasóestek és kerekasztal-beszélgetések sem; többek közt Esterházy Péterrel, Závada Pállal és Varró Dániellel. A fesztiválnak része a Review Within Review nemzetközi folyóirat-találkozó is. Lesz drámaműhely és közösségi festés középiskolásoknak, olvasóliget és utcai akciók, illetve performanszok a belváros terein, utcáin.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!