Jön Sting!

2010. június 07. 10:04

A brit énekes új európai turnéja során hozzánk is ellátogat. A Police egykori frontembere november 6-án a Papp László Budapest Sportarénában a Londoni Királyi Filharmonikus Koncertzenekarral lép fel.

2010. június 07. 10:04

A művész Bécsből érkezik Budapestre - immáron hatodik alkalommal - zenekarával: „Az előadásokon Sting legnagyobb slágerei szólalnak meg szimfonikus hangszereléssel, az énekes-szerzőt a 45 tagú Londoni Királyi Filharmonikus Koncertzenekar kíséri, vezényel Steven Mercurio” - tájékoztatott a koncertet szervező Live Nation. Az énekes először 1988-ban, az Amnesty International turnéján énekelt a magyar közönségnek Peter Gabriellel, Bruce Springsteennel és Tracy Chapmannel együtt a Népstadionban. 2004-ben 250 ezer ember előtt lépett fel az ingyenes Kapcsolat koncerten a fővárosi Felvonulási téren, 2006-ban pedig a Papp László Budapest Sportarénában zenélt.

A turné a Symphonicities címet viseli - a Police 1983-as, Grammy-díjas Synchronicity című lemeze után. Budapest mellett Sting fellép többek közt a Royal Albert Hall Londonban, a Teatro Verdi Firenzében vagy a Sage Hall Newcastle-ban, ami egyébként az énekes szülővárosa. A novemberi Sting-koncerten nálunk is szimfonikus hangszereléssel szólal majd meg a Roxanne, a Next To You, az Every Little Thing She Does Is Magic, az Every Breath You Take, az Englishman In New York, a Fragile, a Russians, az If I Ever Lose My Faith In You, a Fields Of Gold vagy a Desert Rose.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!