Ákos vs. Prodigy

2010. július 04. 14:53

Ákos és a Prodigy egymást követően léptek fel a VOLT-on, mindkét produkció rendkívül bonyolult és igényes technikai arzenált vonultatott fel. Egynapos egyeztetés után Ákos elfogadta, hogy részben a Prodigy fénytechnikai eszközeit használja.

2010. július 04. 14:53

A pénteki, elsöprő sikerű koncertet követően Lobenwein Norbert, a VOLT Fesztivál főszervezője úgy nyilatkozott: fair play-díjat érdemel Ákos. Mint ismeretes, Ákos és a Prodigy egymást követően léptek fel a Nagyszínpadon, mindkét produkció rendkívül bonyolult és igényes technikai arzenált vonultat fel, ezért a két koncert közötti átszerelés majdhogynem lehetetlenné vált. Abban az esetben, ha mindkét produkció a saját technikáját állítja színpadra, a Prodigy a meghirdetett 11 óra helyett éjfél tájban léphetett volna csak színpadra, ezt a zenekar menedzsmentje nem fogadta el.

Egynapos egyeztetés után Ákos elfogadta, hogy részben a Prodigy fénytechnikai eszközeit használja, és a meghirdetettnél fél órával korábban lép színpadra. „Ez a fajta rugalmasság nem lehet elvárás a fellépőinkkel szemben, ezért Ákosnak külön köszönettel tartozom! Amennyiben ő nem áll ennyire segítőkészen a helyzethez, a Prodigy koncertje akár meg is hiúsulhatott volna” - nyilatkozta Lobenwein Norbert.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!