Bluest énekel House

2010. július 27. 10:06

Hugh Laurie New Orleans inspirálta lemezt készít. Az album producere a Grammy-díjas Joe Henry lesz, aki korábban már Ani Di Francóval és Elvis Costellóval is dolgozott.

2010. július 27. 10:06

A Warner Music Entertainment bejelentette: szerződést kötött Hugh Laurie-val egy New Orleans zenei világa inspirálta blueslemez elkészítésére. Laurie nemrég kapta harmadik Emmy-díját Doktor House megformálásáért. A színész egyébként autodidakta zenésznek nevezhető, mivel gyerekkori zongoratanárával eltérő művészi elképzelései miatt szakított kiadója szerint.

„Megrészegít a lehetőség kiváltotta izgalom. Tisztában vagyok a zenélő színészek históriájának tarka világával, de ígérem, senkinek sem okozok sérülést” - fogalmazott közleményében a méltán népszerű színész.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!