Natalie Cole Budapesten

2010. július 26. 10:08

Horgas Eszter Al Di Meola után egy újabb világsztárral lép fel július 26-án a magyar közönség előtt: a nyolc Grammyvel elismert legendás énekesnővel, Nat King Cole lányával zenélhet a Papp László Sportarénában.

2010. július 26. 10:08

Mielőtt megkapta a Legjobb Új Előadónak járó Grammy Díjat 1975-ben, Natalie Cole a közönség és a kritikusok számára már jól ismert volt, akár R&B, pop és jazz énekesként is. Olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a This Will Be (An Everlasting Love), az Inseparable, az Our Love, az I've Got Love On My Mind, a Pink Cadillac és a Miss You Like Crazy.

AmikorCole igen termékeny jazz kollekciója, az Unforgettable... With Love megjelent 1991-ben, öt hétig időzött a slágerlisták első helyén és több, mint nyolcmillió példányt eladtak belőle csak az Egyesült Államokban. „Sok zeneszerző úgy érzi, hogy mindent el kell mondania, nem engedi meg a közönségnek, hogy álmodozhasson. Mindent annyira a szánkba rágnak, hogy nincs bennük semmi misztikus” - véli. Ezzel ellentétben a Still Unforgettable dallamvilága és dalszövegei olyanok, amelyek mindenkit megérintenek, elandalítanak, és elgondolkodtatják hallgatóikat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!