Robbie Williams újra a Take Thatben

2010. július 17. 14:00

A brit énekes 15 év után visszatért, hogy az egykor volt legmenőbb fiúcsapat elkészítsen egy közös albumot. A készülő lemez elvileg novemberben jelenik meg - épp húsz évvel a Take That első színpadra lépése után.

2010. július 17. 14:00
Robbie Williams és a Take That négy tagja - Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange és Mark Owen - tavaly szeptemberben találkoztak, hogy új albumot készítsenek. A készülő lemez elvileg novemberben jelenik meg - épp húsz évvel a Take That első színpadra lépése után. Eközben már októberben kiadnak egy kislemezt Shame címmel; a dalt pedig Williams Barlow-val közösen szerezte.
 
„Egyszerre mind az öten még egyszer újra egy helyiségben találjuk magunkat… Olyan álom volt ez, mely úgy tűnt sosem valósul meg. Most pedig úgy áll a dolog, hogy együtt csinálunk lemezt. Elmondhatatlan öröm volt újra együtt lenni Robbal” – nyilatkozta egy közleményben Owen.
 

Robbie Williams 1995-ben hagyta el az együttest, hogy szólókarrierbe kezdjen. A zenekar egy évvel később fel is oszlott. Az egykor a csapat fenegyerekeként számon tartott Robbie sokáig szóba sem állt egykori csapattársaival. A Take That 2005-ben Williams nélkül újraalakult, népszerűsége az elmúlt években magasba szárnyalt. 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WonderCsabo
2010. július 17. 17:08
Magasba szárnyalt? Nem is hallottam róluk mostanság...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!