Carla Bruni helyszínelhet

2010. augusztus 10. 10:23

A francia first lady a minap az új Woody Allen-filmben kapott kisebb szerepet, most pedig a világ egyik legnépszerűbb sorozata, a Helyszínelők alkotói látnák szívesen. Bruni egyébként lelkes rajongó.

2010. augusztus 10. 10:23
Carla Bruni rajongóként írt levelet a Helyszínelők készítőinek pár hónapja. Megköszönte, hogy ilyen kiváló történetekkel szórakoztatják hétről-hétre. Erre az egyik vezető producer, Carol Mendolshon rögtön vissza is írt neki: kisebb szerepet ajánlott a francia elnök nejének. A sorozat megálmodói ráadásul éppen egy kétórás, Párizsban játszódó tévéfilm tervén dolgoznak.
 

Az egykori modell jelenleg Woody Allen Midnight in Paris (Éjfél Párizsi éjfélban) című legújabb filmjében forgat, melyben egyetlen, szöveg nélküli jelenetét csak a 35. próbálkozásra sikerült felvenni. Carla Bruni azt nyilatkozta korábban, hogy nem színésznő, csak most ismerkedik ezzel a világgal, de nagyon élvezi a forgatást, és reméli, türelmesek lesznek hozzá. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!