Csak a pénzért lenne újra Oasis

2010. augusztus 02. 14:21

A feloszlott brit együttes énekese, Liam Gallagher szerint legfeljebb anyagi okokból állna össze újra az Oasis - de nem fog.

2010. augusztus 02. 14:21

Liam Gallagher első londoni divatüzlete megnyitóján elmondta: „Az egyetlen oka az lehetne az Oasis újjáalakulásának, hogy k…ára legatyásodunk. Mint látható, én viszont elég messze vagyok a legatyásodástól, és nagyon, nagyon hosszú ideig messze is leszek. Higgye el mindenki, nem fog megtörténni.” Az énekes elmondta viszont: új zenekarával, a Noel Gallagheren nélkül felálló Beady Eye-jal „a következő ötven év legjobb lemezét” rögzítették.

Liam éppen a Beatles utolsó éveiről forgat filmet, mely Richard DiLello könyvén, a The Longest Cocktail Party-n alapul. A történet a gombafejűek 1967-1970 közti történetét dolgozza fel. „Nem fogok szerepelni a filmben, de nagyon izgulok miatta, hiszen mások életéről van szó” - tette hozzá az ifjabb Gallagher.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!