Rambo visszafiatalodik

2010. augusztus 03. 11:47

Stallone eddig úgy gondolta; a negyedik filmmel lezárult a kiöregedett késes veterán sztorija. Most azonban felvetődött a jó öreg időutazós trükk ötlete egy fiatal színésszel, az öreg Rambo rendezésében.

2010. augusztus 03. 11:47

Sylvester Stallone májusban még 99 százalékig biztos volt abban, hogy soha nem lesz ötödik Rambo-film. Most viszont úgy döntött: érdekli a vietnami késes veterán sztorijának folytatása. Az ötödik Rambo-film alapötlete egy déli határon játszódó gyerekrablásos thriller lett volna, aztán fura sci-fi lett, majd újra visszatértek az eredeti ötlethez - végül pedig nem lett belőle semmi. A rendezővé avanzsált sztár elmondta: „A karakter a negyedik filmben a történet végéhez ér. Bezárul a kör. Ha Rambo újabb kalandra indulna, azt biztosan félreértelmeznék, mint egy újabb erőszakos megmozdulást. Fölösleges lenne.”

Aztán jött a jó öreg időutazós trükk ötlete, hogy forgassanak filmet az előzményekről: „Úgy gondolom, hogy ezt az ötletet már érdemes megvalósítani. Érdekes lehet a miértek és a hogyanok mélyére ásni, megválaszolni őket. Érdekes lehet kideríteni, miért lett Rambo olyan, amilyen. A trauma, a veszteség és a Vietnamban való lét tragikuma nagy kihívás lehet egy fiatal színésznek. Az pedig külön ironikus lenne, ha az öreg Rambo rendezné a filmet, és irányítaná a fiatalabbikat” - nyilatkozta Stallone.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!