Ringo Starr szülőházáért tüntetnek

2010. augusztus 26. 16:57

Le akarják rombolni Ringo Starr szülőházát a hatóságok. A liverpooli Madryn Streeten található épületért most harcba szálltak a Beatles-rajongók.

2010. augusztus 26. 16:57

A Save Madry Street nevű mozgalom vezetője egy Ringo Starr-hasonmás, Max Frudd. A csoport augusztus 25-én kezdett tüntetni abban a reményben, hogy rá tudja venni a hatóságokat: a 9-es szám alatt álló épület miatt tekintsenek el az utca újrarendezésétől.

„Foggal-körömmel fogunk harcolni Liverpoolban és szerte a világban, hogy megakadályozzuk ezt az őrült döntést” – nyilatkozta Phil Coppell. „Paul McCartney és John Lennon otthona műemlék, Ringo Starr jelentősége pedig semmivel sem kisebb. Azt akarjuk, hogy Ringo szülőházát is megőrizzék és turistalátványosságot csináljanak belőle, sőt annak is örülnénk, ha a környékbeli házak némelyikét turistaszállássá alakítanák.” - mondta el az SMS alapító tagja.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!