Színészek az árvízkárosult gyerekekért

2010. augusztus 06. 11:29

Magyar és lengyel árvízkárosult gyermekeket látogatnak meg a Magyar Színház színészei. A helyszín a balatonőszödi kormányüdülő.

2010. augusztus 06. 11:29

A Magyar Színház színészei lengyel és magyar árvízkárosult gyermekeket szórakoztatnak vasárnap a balatonőszödi kormányüdülőben. A színház a szórakoztatáson kívül egyik előadásának teljes bevételét is az árvízkárosultak javára ajánlja fel. Ez ráadásul az idei első bemutató, az augusztus 28-i Sweet Charity című musical lesz.

Balatonőszödön Őze Áron teátrumvezető és Auksz Éva színművésznő drámapedagógiai foglalkozást tartanak majd a fiataloknak. Bereczky Sándor főügyelő a vitorlázás rejtelmeit mutatja be, míg Tóth Sándor színművész segítségével a motorozás izgalmaiba is belekóstolhatnak az árvízkárosult tinédzserek.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Outer-senshi
2010. augusztus 06. 21:13
A többi színháznak, színésznek példát lehet venni róluk!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!