Katy Perry Budapestre jön

2010. szeptember 02. 11:54

I Kissed a Girl, Hot’n’Cold, California Gurls - Katy Perry. Október elsején a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet a bohókás kaliforniai dalszerző-énekesnő.

2010. szeptember 02. 11:54

Budapesten lép fel az I Kissed a Girl, a Hot’n’Cold és California Gurls előadója. Katy Perry mindössze két éve robbant be köztudatba, új albuma, a Teenage Dream pedig a napokban jelent meg. A korongot beharangozó California Gurls a nyár egyik slágere volt. A dalszerző-énekes elmondta, azt szerette volna, ha a közönség többet táncol, ezért most olyan anyagot írt, ami mozgásra ösztönzi az embereket.

A Santa Barbarában két lelkipásztor középső gyermekeként 1984-ben született Perry gospel- és egyházi zenén nőtt fel, a templomi karban énekelt. One of the Boys című 2008-as albumából, amely huszonöt országban volt listavezető olyan dalokkal, mint az I Kissed a Girl, a Hot N' Cold, a Thinking of You vagy a Waking Up in Vegas, ötmillió példány kelt el - 22 millió digitális letöltés mellett.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!